به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی اکبر محرابیان عصر شنبه در جریان مراسم راه اندازی اولین کارخانه تولید بیولوژیک در ساوه افزود: کشور سالانه به 9 هزار تن کود بیولوژیک نیاز دارد که با راه اندازی کارخانه فوق در شهرک صنعتی کاوه 10 درصد نیاز کشور رفع می شود.
وی با اشاره به اینکه، اکنون ایران در تولید کود بیولوژیک مقام چهارم آسیا و هفتم جهان را داراست، گفت: زمینه همکاری با جهاد کشاورزی برای سوق دادن سرمایه گذاران به این سمت وجود دارد تا نیاز کشور بیش از رقم کنونی برآورده شود.
محرابیان اولین مزیت تولید کودهای بیولوژیک را توجه به کشاورزی و محیط زیست خواند و گفت: تنها در سال گذشته یک هزار میلیارد تومان یارانه برای تامین کودشیمیایی داده شد.
در ادامه این مراسم استاندار استان مرکزی توجه به مدیریتهای میانی در وزارت صنایع و معادن را گامی موثر در دستیابی به علم و تولید آن در صنعت دانست و گفت: اکنون 35 درصد از مجموع محصولات تولید بخش کشاورزی کشور به خاطر نبود فناوریهای روز در نگهداری و حفظ این محصولات به ضایعات تبدیل میشود در حالی که با استفاده از صنایع هایتک و پیشرفته این میزان تنها به دو تا پنج درصد میرسد.
علی اکبر شعبانی فرد با تاکید بر ضرورت استفاده از نیروهای جوان و فارغالتحصیلان بخش کشاورزی به منظور استفاده هرچه سریعتر دانش و تجربه آنها در تمام بخشها گفت: صنعت زمینه مناسبی برای ایجاد اشتغال برای جوانان است و می تواند گام موثری در توسعه کشور باشد.
وی استان مرکزی را استانی صنعتی و دارای تواتمندیهای کشاورزی خواند و گفت: این استان از استانهای دارای ظرفیتهای مناسب سرمایه گذاری است و باید در این زمینه کار و توجه بیشتری شود.
کارخانه تولید کودهای بیولوژیک استان مرکزی با تولید سالانه 900 هزار تن، 50 اشتغال ایجاد کرده و با بیش از 13 میلیارد تومان سرمایه گذاری راه اندازی شده است.
نظر شما